Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

LilySlim Diet days tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Diet days tickers

Monday, 14 November 2011

adek ...adek

adohaiiii..sian adek kelmarin jatuh katil lagi...nasib baik tak apa apa..kali nih kali kedua adek jatuh katil......panik gak mama..tp panik mama tak mcm memula adek jatuh dulu tak bermakna laa mama wat tak kisah je...but mama masih boleh cool lagi....kalo tak silap mama umur adek 2 bulan masa jatuh kali pertama dulu...maklum le ubun2 lembut lagi ishhhh mmg rasa pastu tobat taknak tinggalkan adek sensorang lagi...kalo tak silap mama ada simpan gambo adek ngan pale benjol tu...hehe nanti mama selongkar album..haaaa jumpa pun..


nasib mase nih pale adek baba dah gondolkan..tu senang nampak benjol nye...cepat cepat mama tuam dengan tungku panas...hati mama risau sangat sangat...baba balek je mama terus citer kat baba..aperlagi bebel baba 2..3..hari tak abis abis...mama ckp mama tak sengaja time tu mama tngh bersiap siap..mama letak adek dalam carry pastu mama letak carry tu atas katil...ntah mcm mane adek lonjak lonjak..ttiba adek menggelungsur je dari atas carry tu ke bawah ...mcm kilat...mama betul betul menyesal sangat sangat...

tapi menyesal mama teruji lagi sekali...mama nak basuh botol susu adek..mama rasa dah sendal ngan bantal tempat adek golek golek tu...ntah mcm mane adek lagi skali tergolek jugak...ttiba mama dengar meraung je suara adek jeritttt...berlari mama dapatkan adek...huhuhu tak sempat rupanya jugak mama nak selamatkan adek...lagi sekali adek benjol kat dahi kali nih...


alahaiii sian anak mama...

No comments:

Post a Comment