Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

LilySlim Diet days tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Diet days tickers

Sunday, 27 November 2011

jalan jalan makan angin

alhamdulillah mama selalu doakan baba murah rezeki dapatlaa kita berjalan jalan lagi kan dek..cuti sekolah telah pun bermula...aku dah janji ngan anak anak fruits aku nak bawak diorang gi jenjalan hehe...at the same time sian gak ngan family kakak dan mak aku jugak nak bagi diorang release tension asik le dok umah je kann...so 26-27/11/2011 laaa perjanjiannye bermula...

aku tak lah bawak diorang gi tempat yang mahal mahal...tak mahal pun kira susut gak laaa poket money...hahaha apa salahnye sekali sekala kann bukan selalu..kalo selalu tu kopak jugak laaa aku...hehehe..

sesungguhnya percutian aku kali nih agak berjimat cermat gak laa...psl bawak tukang masak..ha ha ha...selalunya setakat kitorang 3 beranak je..masak masak nih agak leceh le kann...but now dah ramai lagipun tmpt penginapan kami pun ada dapur aper lagi masakkkk ler tak reti reti...hehehe...

nih laaa antara masakan yang di masak dek chef aku nih...(kakak aku tu ler..) dia memang rajin bbenor nak memasak lagipun anak anak fruits aku tu mmg penjenis kuat kuat makan belaka so thats why le mak dia kene masak gak..selain drp pueh ati...diorang nak tambah berkali kali pun tak kisah...huhuuhu...


inilah makan malam kami sekeluarga malam tu...mee sop + mee kari...sungguh berselera mmasing makan malam tu maklum laa suasana tempat lain...kannn...


sorry ler gambor blurrr laa plak...hehehe...esok paginye plak..chef laa yang bangun awal...siapkan bekpes utk kami semua...ermmmmmm menyelerakan gak...but diet tetap diet...hehehe setakat jamah sesikit tu orait laaa kan...kalo tak ingat ermmmm punah le sudah diet aku...tapi aku jugak yg terseksa nanti..huhuhu banyak kali ingatkan diri sebelum jamah setiap makanan tu...

pas bekpes budak berdua nihh tak nyempat nyempat lagi nak gi bercebor dalam kolam air biru tu...dari semalam asik le dok sembang sembang sakan.."bila nak pegi nih..bila nak sampai nih...." semuanya bila..bila..bila...maklum le bbudak xcited nye mestilaaa lebih...hihihi


so pagi tu lepas bekpes...and pas dpt greenlight dari abah dan ibunye...errmmmpphh aper lagi...yaaaaaa...tu dier berendam sakan le...kome ha ha ha


termasuk le bonda dan ayahanda tercintanya tu....happy bila nengok diorang semua happy..Adek pun nak berendam jugak yee....mmmm alahai anak mama.... mmula kasi rendam rendam kaki dulu..

bila dah naik syokkkk.....

baba...kasi terjun laaa kasi terjun laaaa adek....hehe

haaaaa amekawww....huhuuh pasnih bleh laaa adek berlatih berenang mane tau bleh wakili negara jadik perenang paling muda di bawah 1 tahun...ha ha ha ha.....bangga mama nngan baba...hihi..verangannn sudahh..

4 comments:

  1. bestnya pergi bercuti.byk mknan..jgn lupa diet.air masak sentiasa di sisi mama.salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. hehe TQ MYZA...salam perkenalan dari mama juga...
    :0)

    ReplyDelete
  3. Mama xpe berat sbb dh melahirkan..sy ni blm ada ank dah over berat ni mama..hhuhu caiyok mama!

    ReplyDelete
  4. Hi mama... saya pon diet gak.. jom la sama2 jadik kurus.. salam perkenalan..nanti saya link mama yek..

    ReplyDelete