Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

LilySlim Diet days tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Diet days tickers

Friday, 11 November 2011

lama nye tak jenggah blog

huhu..utk bulan november nih blum lagi nak tulis ape ape..bnyak gak perkara yang terjadik di awal bulan sebelas nih benornya...tapi ntah kenapa mcm berat je nak menaip..hehe mcm tak terkeluar je perkataan dari suara hati nih...ehh ehh tapi now dah terkeluar dah nihh ok laa tu...so kiranya nih dari suara hati aku yang paling dalam laa nih...hihi

hari raya korban telah pun seminggu berlalu..aku beraya kat kampung baba..seronok Maisarah balek kampung jenguk opah + atuk...diorang pun rindduuu gak dengan Maisarah..maklum laa kalo tak silap last kitorang balek kampung cuti Hari Raya Aidilfitri yang lepas je...

beraya kat kampung berjalan mcm biase je...pagi pagi mcm biase la sediakan sarapan..bersolat hari raya..makan makan dan kami sefamili sempat jugak lah menziarahi sedara mara yang uzur khabarnya...aku pun seronok gak bila balek kampung nih..rase mcm tak nak balek klang plak..hehe masa mmula nak balek mcm malas je..tapi bila dah sampai kampung rase mcm taknak balek ke sini pulak...

nasib la cuti raya haji jatuh hari ahad so baba adek dapatla panjangkan cuti hingga ke isnin pastu dia sambung lagi ke hari selasa..wahh seronok seronok...bila ada di samping dia..hehe..kami bertolak dari klang hari Jumaat...baba adek amek cuti 1/2 hari ..pas solat jumaat kami bersiap2...dah nak balek kampung...yahooooo!

juadah kami sefamili mcm biasa laa menu wajib lemang..dan rendang..


but aku pulak mcm tak kene je kalo raya takde nasi impit dah kuah kacang my peberet menu di hari raya...

kuah kacang aku spesel sikit letak ayam..huhu baru ada kick..resepi turun temurun dari arwah wan aku...mmmmm bila sebut arwah wan..teringat pulak dekat arwah abah...hati mula jadik sebak..:(

No comments:

Post a Comment