Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

LilySlim Diet days tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Diet days tickers

Friday, 11 November 2011

sambung lagi...

kitorang kat kampung tiap tiap tahun raya haji dapat daging kerbau diorang kat sini korban kerbau..daging dia mcm daging lembu gak laa..but one thing aku rasa daging kerbau nih tak le hanyir sangat bau dia mcm daging lembu...


so seperti biasa la bila dapat daging korban..menu utama yang pasti wat sop kaw kaw punye..hihi but time mak mertua aku tengah lentang lentung kat dapur ngan adik ipar aku...time nih aku tngah tido kan Maisarah..dengan aku aku.. skali turut membuta baekkk punya...heheh bagussssnye menantu kann...sabauu jela...bangun bangun je aku tngok sop dah siap...walllahhhh cayalaaa...ape lagiii..slurrrrpppp la...


so diet aku selamat lagi...tnghari tu makan sup jeee...burrrpp! sungguh menyelerakann...

No comments:

Post a Comment